A TABLA

A tabla je efektan prenosivi aluminijumski reklamni sistem. Koristi se na mestima gde je neophodno posetiocu skrenuti pažnju ili dati određenu informaciju.

Napravljena je od dva klik rama (sa nogarima) koji se proizvode od visoko kvalitetnog, srebrno anodizovanog aluminijuma, leđnog pocinkovanog lima (na koji se montira poster) i zaštitnog providnog panela.

Ono što ih čini praktičnim je lagana promena sadržaja (postera), dovoljno je samo otvoriti lajsne, umetnuti (ili promeniti) poster i zatvoriti lajsne.

Klik poster lajsne mogu biti širine 25mm i 32mm, a ugao može biti: GEROVAN (ravan klasični) ili RONDO (sjajni ugao). Ugrađene šarke i makaze (na nogarima) omogućavaju jednostavno postavljanje i preklapanje. Male je težine, i može se koristiti unutra i napolju.

U sve naše A table kao leđa rama obavezno koristimo pocinkovani lim, da ne budu previše lagane zbog vetra i da se mogu spolja koristiti.

Najčešće upotrebljavani formati ramova su B2, B1, A1 i A0. Visina nogara je od 100 do 150cm, a po potrebi izrađujemo table i nestandardnih dimenzija.

A table se najčešće koriste u restoranima, tržnim centrima, pasažima, ispred svakog prodajnog lokala…

Uz A table Top sistem Vam može pružiti i uslugu kvalitetne digitalne štampe postera za ram.