ROLL UP BANERI

Roll up baneri su aluminijumske konstrukcije, lako rasklopive i prenosive, pakovane u platnene torbe.

Roll Up baneri zbog svoje praktičnosti montiranja i prenosivosti postali su jedan od najpopularnijih načina promocije. Najčešće se koriste na promocijama, sajmovima, kongresima, konferencijama…

Gotovo da nema medijskog događaja ili bilo koje ozbiljne promocije gde u prvi plan ne dolaze roll up baneri. Lagani su i prenosni i njihovo je postavljanje izuzetno jednostavno – montaža i demontaža za manje od 1min.

Roll up ima mogućnost zamene platna na istim konstrukcijama više puta – izuzetno izdržljiv. Dostupan je svima i koristan za sve marketinške namene, od prodavnica, cvećara, sajmova do exkluzivnih poslovnih prostora, banaka…

Najveća prednost konstrukcije roll up banera je da ima mehanizam uvlačenja u rolnu koja omogućava transport do mesta reklamiranja bez ikakvog oštećenja.

Proizvodi se u dimenzijama: 85x200cm; 100x200cm; 120x200cm i 150x200cm. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može koristiti za više reklamnih promocija.

Ukoliko sami izrađujete pripremu za štampu napominjemo da štampani file bude u gore navedenim dimenzijama, dodatne prepuste će uraditi naši dizajneri.

Ukoliko nemate grafičko rešenje za roll baner, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili oko dizajna

Roll baner se sastoji od sledećih elemenata:

Aluminijumska konstrukcija, torba i štampa na polipropilenu (ili ceradnom baneru) koje je prilagođeno za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.