KLIK RAMOVI

Klik ramovi su jednostavan i praktičan sistem za prikazivanje raznih informacija, reklame, obaveštenja…

Klik ramovi se proizvode od visoko kvalitetnog, srebrno anodizovanog aluminijuma, leđnog panela (na koji se montira poster) i zaštitnog providnog panela. Ono što ih čini praktičnim je lagana promena sadržaja (postera) . Dovoljno je samo otvoriti lajsne, umetnuti (ili promeniti) poster i zatvoriti lajsne. Ceo posao je gotov za par sekundi.

Klik ram folija

Klik ram tehnologija

Klik ramovi struktura

Klik ram alu profil

Profil klik ram

Klik ram alu ger profil

Klik ram profil 25mm

Postoji nekoliko varijanti za kačenje klik ramova: kačenje kukicom o zid (klasično), šrafljenje (direktno u zid), kačenje sajlicama za plafon i lepljenje duplofan trakom. Estetski ramove razlikujemo, po širini lajsne i vrsti ugla. Imamo širinu lajsne od 25mm i 32mm, a ugao može biti: GEROVAN (ravan klasični) ili RONDO (sjajni ugao). Pored standardnih formata postera A (A4, A3, A2, A1, A0) i B (B3, B2, B1, B0) proizvodimo klik ramove i po specijalnim zahtevima (dimenzijama).

Postoji mogućnost da se klik ramovi izrađuju u drugim bojama pomoću elektrostatičkog plastificiranja što daje dugotrajnu postojanost boje i visoki kvalitet. Boje mogu da se biraju po RAL skali boja (najčešće boje su crna, crvena i bela).

Mi u ponudi imamo samo SNAP klik ramove koji su kvalitetniji i dugovečniji.

Rok izrade za ove (plastificirane) ramove je nešto duži u odnosu na ramove u boji prirodnog srebrnog aluminijuma zbog plastifikacije.

Svi naši klik ramovi su predviđeni za unutrašnju i spoljnu uptrebu.

Uz klik ramove Top sistem Vam može pružiti i uslugu kvalitetne digitalne štampe postera za ram.