FOLIJE ZA IZLOGE

Brendiranje izloga – Top Sistem

BRENDIRANJE IZLOGA – PVC FOLIJA ZA IZLOG – RUPIČASTA FOLIJA – SAMOLEPLJIVA PVC FOLIJA

Prozorska folija za izloge ili staklene fasade se štampaju na digitalnim štamparskim mašinama sa visokim kvalitetom otiska, predviđena je za spoljašnje uslove korišćenja, štampa je periva, a folije koje se koriste poseduju veliku trajnost.

Brendiranje staklenih površina vrši se PVC ili one vision perforiranim folijama (rupičasta folija za stakla) koja se providi samo sa unutrašnje strane (staklo je blago zatamljeno).

PVC folija može da bude mat ili sjajna. Ove PVC folije su izuzetno otporne i mogu se oštetiti samo mehanički. Iskoristite Vaš izlog da izreklamirate Vaš proizvod ili uslugu na najbolji način i prezentujete krugu Vaših potencijalnih klijenata. Pored kvalitetne štampe, Top sistem Vam nudi savet oko izbora adekvatnih materijala za štampu izloga, izradu grafičkog rešenja (ukoliko nemate Vašu), merenja izloga i montažu same štampe.

Brendiranje izloga može da bude kompletno, a može da bude i parcijalno, gde se samo deo staklene površine pokriva odštampanom grafikom. Iskoristite da Vaš izlog bude pozivnica za buduće klijente.

PVC folija je najzastupljeniji materijal za štampanje koji se koristi u dekorisanju izloga, objekta, brendiranju i izradi reklama.