SLIM LED RAM – SVETLEĆI KLIK RAM

Ultratanki LED ramovi – Klik svetleći displeji

Svetleći klik ramovi su nezaobilazan dekor: banke, kladionice, fast food restorana, javnog prevoza, objekta sa izlogom… Svetleći ramovi lako se uočavaju i brzo skreću pažnju u prostoru, a samim tim poruka koju želite da pošaljete krajnjem potrošaču ili klijentu je efektna.

Jednostrana ili dvostrana tanka svetleća kutija sa bočnim led osvetljenjem. Svetleća površina je specijalni pleksiglas, a lice je aluminijumski klik ram 25mm. Debljina jednostrane slim reklame je samo 19mm, a dvostrana je svega 32mm. Adapter koji se koristi je 12V. Grafika se lako menja, otvaranjem lajsni i zamenom unutrašnjeg sadržaja. Uz svetleće klik ramove možemo Vam pružiti i uslugu kvalitetne digitalne štampe postera za ram. Poster može biti na backlit filmu ili city light papiru.

Dvostrana slim led reklama se kači pomoću sajli (koje se dobijaju uz ram) sa plafona, a jednostrana se kači pomoću alkica. Predviđena je za unutrašnju upotrebu.

Postoji mogućnost da se slim led klik ramovi izrađuju u drugim bojama pomoću elektrostatičkog plastificiranja što daje dugotrajnu postojanost boje i visoki kvalitet. Boje mogu da se biraju po RAL skali boja.