AUTOGRAFIKA

Brendiranje vozila – Top Sistem

BRENDIRANJE AUTA – PRESVLAČENJE AUTOMOBILA FOLIJOM – KAMIONSKA GRAFIKA – FOLIJA ZA KOMBI

Auto grafika je efektna pokretna reklama koja radi za Vas 365 dana u godini, samim tim je najisplativiji vid reklame. Auto grafika se može postaviti na svako putničko ili dostavno vozilo (putnički automobil, pik up, kombi, autobus, kamion, tramvaj..). Štampa se radi na ultra tankoj posebnoj livenoj cast foliji tehnikom digitalne štampe velikih formata, od čijeg kvaliteta (garancije) zavisi i cena štampe, kao i rok trajanja grafike na automobilu.

Materijali su UV i vodootporni sa dodatnom hladnom bezbojnom laminacijom autografika je zaštićena od mehaničkih oštećenja (grebanje, kamenčići…).

Prednost folije odnosno brendiranja vozila je ta da folija čuva farbu na vozilu. Pa nakon par godina ukoliko se odlučite za prodaju Vašeg vozila, farba će biti ista kao i dana kada je vozilo bilo izbrandirano.

Brendiranje vozila može da bude parcijalno ili kompletno:

  • Parcijalno brendiranje vozila se vrši na samo pojedinim delovima vozila i to je uglavnom (katovan) tekst ili logo kompanije (firme)
  • Kompletno brendiranje vozila podrazumeva brendiranje (presvlačenje) celog vozila (ili određene strane) u određenu boju ili štampanu foliju.